Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu una merenga francesa amb les clares i els 120 g de sucre.
  2. Barregeu la resta d’ingredients i tamiseu-los.
  3. Incorporeu-los a la merenga procurant mantenir la màxima esponjositat.
  4. Disposeu la merenga en planxes de forn, d’1 cm de gruix. Enforneu-les 15 min a 170 ºC.
  5. Munteu el recuit i el sucre.
  6. Incorporeu la nata al recuit ensucrat, a poc a poc, evitant que es facin grumolls i aconseguint un muntat consistent i homogeni. Afegiu-hi el torró trencat en trossets. Guardeu-ho en fred.
  7. Poseu a bullir aigua i sucre. Quan arrenqui el bull, pareu el foc, tireu-hi la ratafia i deixeu-ho refredar.
  8. Tritureu les avellanes i el sucre, a la Thermomix, augmentant la velocitat, fins a aconseguir una pasta suau i espessa.
  9. Dividiu la planxa de ‘daquoise en tres parts iguals. Emborratxeu lleugerament la primera amb ratafia i escampeu-hi la meitat del praliné.
  10. Afegiu-hi la segona planxa a sobre. Emborratxeu-la amb l’almívar de ratafia.
  11. Escampeu-hi la resta de praliné.
  12. Disposeu la darrera planxa de ‘daquoise, emborratxeu-la també amb ratafia.
  13. Cobriu-la amb la mousse, deixant una superfície llisa. Deixeu-ho refredar a la nevera 2 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 oct

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

24 oct

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

01-30 oct

Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

Òdena ofereix als  visitants la possibilitat de degustar els plats més típics de la zona amb...

03 oct - 15 nov

Cordevi 2020

Del 3 d'octubre al 15 de novembre, l’ajuntament de Tremp organitza CORDEVI, el festival gastronòmic...

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto