Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu una merenga francesa amb les clares i els 120 g de sucre.
  2. Barregeu la resta d’ingredients i tamiseu-los.
  3. Incorporeu-los a la merenga procurant mantenir la màxima esponjositat.
  4. Disposeu la merenga en planxes de forn, d’1 cm de gruix. Enforneu-les 15 min a 170 ºC.
  5. Munteu el recuit i el sucre.
  6. Incorporeu la nata al recuit ensucrat, a poc a poc, evitant que es facin grumolls i aconseguint un muntat consistent i homogeni. Afegiu-hi el torró trencat en trossets. Guardeu-ho en fred.
  7. Poseu a bullir aigua i sucre. Quan arrenqui el bull, pareu el foc, tireu-hi la ratafia i deixeu-ho refredar.
  8. Tritureu les avellanes i el sucre, a la Thermomix, augmentant la velocitat, fins a aconseguir una pasta suau i espessa.
  9. Dividiu la planxa de ‘daquoise en tres parts iguals. Emborratxeu lleugerament la primera amb ratafia i escampeu-hi la meitat del praliné.
  10. Afegiu-hi la segona planxa a sobre. Emborratxeu-la amb l’almívar de ratafia.
  11. Escampeu-hi la resta de praliné.
  12. Disposeu la darrera planxa de ‘daquoise, emborratxeu-la també amb ratafia.
  13. Cobriu-la amb la mousse, deixant una superfície llisa. Deixeu-ho refredar a la nevera 2 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto