Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i talleu-les a bastons. Renteu i trenqueu el bròquil a bocinets. Renteu i talleu les mongetes tendres a bastonets.
  2. Demaneu ajuda a un adult per bullir les pastanagues, el bròquil i les mongetes tendres, només 3 min. Coleu-ho i refresqueu-ho immediatament, amb aigua i gel. D’aquesta manera, quedaran grenyals i amb un color ben viu.
  3. Engreixeu un motlle de plum-cake amb mantega.
  4. Bateu els ous amb la nata líquida. Salpebreu-ho i afegiu-hi una culleradeta d’orenga. Barregeu-ho bé amb la salsa de tomàquet.
  5. Barregeu les verdures amb la salsa i aboqueu-ho al motlle.
  6. Tapeu el motlle amb paper d’alumini i poseu-lo en una safata de forn amb dos dits d’aigua. Coeu-ho al forn, a 160 ºC, 1 h 30 min.
  7. Quan es refredi, desemmotlleu el pastís amb molta cura. Us el podeu menjar com més ens agradi, fred o tebi. 

El consell

Si us voleu estalviar temps, podeu fer les verdures al microones. Només les heu de tallar ben petites i posar-les 2 min a potència màxima en un recipient tapat amb un parell de cullerades d’aigua. El pastís també es pot coure al microones. En 8-10 min el tindreu a punt. Això sí, no hi poseu el paper d’alumini!  Aquest pastís és genial per dur de pícnic un dia que anem d’excursió.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto