Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu els plàtans a trossos de 5-6 cm, en forma longitudinal.
  2. Sofregiu-los, remenant-los perquè no es daurin ni es cremin.
  3. Escorreu-los i poseu-los en una pataconera, o aixafeu-los suaument, per donar-los forma arrodonida.
  4. Fregiu-los i escorreu-los bé en paper de cuina; manteniu-los calents.
  5. Per a la salsa: piqueu la ceba fina i ratlleu el tomàquet. Talleu l’alvocat a trossets molt petits i ruixeu-lo amb mitja llima. Afegiu-hi el xili i el coriandre picat, i barregeu-ho tot.
  6. Afegiu-hi oli d’oliva i sal, i serviu-ho amb els patacones tebis.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: