Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb aigua i, quan arrenqui el bull, tireu-hi les patates pelades i deixeu-les-hi coure, que no s’obrin.
  2. Netegeu les cireretes de venes i llavors.
  3. Trinxeu l’all i afegiu-hi el formatge fresc, les cireretes, la llet evaporada, un polsim de sal i les galetes. Tritureu-ho fins que us quedi una salsa ben cremosa.
  4. Renteu l’enciam i eixugueu-lo molt bé. Disposeu-lo al fons del plat. Al damunt, poseu-hi les patates tallades allargassades.
  5. Salseu-lo amb la salsa i decoreu-ho amb el julivert, els ous durs ratllats i les olives.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: