Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les patates i poseu-les a coure amb l'aigua, el brou de pollastre i el pebre vermell dolç. Una vegada ben cuites, traieu-les i passeu-les pel túrmix fins que n’obtingueu una crema fina. Rectifiqueu-ho de sal.
  2. Feu bullir més el brou fins que es redueixi i coleu-lo.
  3. Escalfeu la crema de patata i afegiu-hi el midó de Kuzu diluït amb 1 dl d'aigua. Treballeu la barreja al foc 30 min fins que sigui una massa semitransparent. Reserveu-la en fred en motlles d’1,5 cm d'alt.
  4. Una vegada fred, talleu les porcions de patata.
  5. Escalfeu els daus al forn de vapor 15 min a 85 ºC. Refredeu-los amb aigua i gel. Peleu el gra d'all, filetegeu-lo i fregiu-lo fins que tingui una textura cruixent.
  6. Infusioneu les fulles d’eucaliptus amb l'oli de gira-sol a foc baix 1 h.
  7. Per al muntatge: escalfeu les porcions de patata amb la salsa, acabeu el plat amb l'all fregit, l'oli d'eucaliptus i la sal Maldon.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: