Preparació
- Peleu les patates i poseu-les a coure amb l'aigua, el brou de pollastre i el pebre vermell dolç. Una vegada ben cuites, traieu-les i passeu-les pel túrmix fins que n’obtingueu una crema fina. Rectifiqueu-ho de sal.
- Feu bullir més el brou fins que es redueixi i coleu-lo.
- Escalfeu la crema de patata i afegiu-hi el midó de Kuzu diluït amb 1 dl d'aigua. Treballeu la barreja al foc 30 min fins que sigui una massa semitransparent. Reserveu-la en fred en motlles d’1,5 cm d'alt.
- Una vegada fred, talleu les porcions de patata.
- Escalfeu els daus al forn de vapor 15 min a 85 ºC. Refredeu-los amb aigua i gel. Peleu el gra d'all, filetegeu-lo i fregiu-lo fins que tingui una textura cruixent.
- Infusioneu les fulles d’eucaliptus amb l'oli de gira-sol a foc baix 1 h.
- Per al muntatge: escalfeu les porcions de patata amb la salsa, acabeu el plat amb l'all fregit, l'oli d'eucaliptus i la sal Maldon.