Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu les patates a rodelles i confiteu-les, és a dir, passeu-les per la paella amb oli a baixa temperatura fins que s’estovin, però sense que s’arribin a fregir (la patata es pot confitar amb greix d’ànec o oli). 
  2. Talleu i salteu el bull negre, a temperatura alta. Escorreu les patates i poseu-les en un motlle d’arc amb el bull negre, a capes. Aneu muntant sostres de patata i bull. Acabeu-ho amb una patata, fins a omplir l’arc del tot. 
  3. Poseu les patates al forn, preescalfat, 5 min a 180 ºC. Mentrestant, col·loqueu a la zona de cocció, a temperatura alta, una paella amb oli abundant i fregiu-hi les cuixes de les guatlles, que serviran per guarnir el plat. 
  4. Desemmotlleu els arcs al mig del plat, col·loqueu-hi al voltant les guatlles salpebrades i tireu-hi per sobre l’oli d’all i julivert i la salsa de la carn amb porto i soja barrejats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto