Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la vedella a daus, salpebreu-la i passeu-la per farina. Fregiu-la i, quan estigui enrossida, reserveu-la. 
  2. Coleu l’oli de fregir la carn i poseu-lo en una cassola per fer-hi el sofregit amb la ceba trinxada i el tomàquet ben esmicolat. Mentre es fa el sofregit, prepareu la picada amb els alls, les ametlles, les avellanes, el julivert i el carquinyoli. 
  3. Quan el sofregit estigui acabat, afegiu-hi la vedella reservada, el llorer i el conyac i cobriu-lo d’aigua. Deixeu-ho coure lentament i mentrestant peleu les patates, talleu-les a daus i passeu-les per la paella amb oli i sal. 
  4. Quan la vedella sigui gairebé cuita (més o menys 1 h), afegiu-hi les patates pelades i esqueixades, i uns 15 min després, els pèsols. 
  5. Deixeu-ho fer 10 min més, rectificant-ho de sal o afegint-hi una mica més d’aigua, si escau, i la cassola ja estarà feta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto