Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el pollastre a daus regulars i salpebreu-los.
  2. Daureu-los en una paella amb un xic d'oli. Afegiu-hi l'all picat i els cogombrets a rodanxes, i coeu-los 2 min.
  3. Aboqueu-hi les espècies, els condiments i la nata, i deixeu-ho coure lentament 5-10 min, fins que el pollastre estigui cuit i la salsa sigui espessa.
  4. Talleu la part superior dels pebrots i reserveu-la. Salpebreu els pebrots per dins i per fora, fregueu-los amb una mica d'oli i coeu-los al forn, 5 min, a 200 ºC.
  5. Farciu-los amb l'stroganoff de pollastre i poseu-los la tapa. Coeu-los al forn 5 min, a 200 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto