Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Netegeu de vísceres el peix i retireu-ne els ulls. Filetegeu-lo, que en quedin els dos lloms sencers (en forma de papallona) i, a part l'espina i el cap.
  2. Per a la maionesa: poseu l'ou a temperatura ambient en un got per a la batedora, cobriu-lo amb l'oli i sal dissolta en una cullerada de suc de llima, de la qual n'haureu ratllat i reservat la pell. Introduïu el braç de la batedora fins al fons del got i accioneu-lo sense moure'l. Quan es comenci a formar l'emulsió, aneu pujant el braç. Afegiu-hi el coriandre i torneu-ho a triturar.
  3. Afegiu la pela de la llima ben fina dins la maionesa i barregeu-ho amb una cullera. Refrigereu-ho.
  4. Arrebosseu les espines i els caps amb farina d'arròs. Fregiu-los a foc suau, en una cassola en oli abundant, sense cremar-los. Retireu-los i deixeu-los assecar sobre paper de cuina.
  5. Apugeu el foc, saleu els lloms i arrebosseu-los. Fregiu-los 1 minut, perquè es daurin ràpidament i quedin sucosos per dins. Assequeu-los sobre paper de cuina.
  6. Serviu els lloms i els cruixents calents amb la maionesa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto