Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu de vísceres el peix i retireu-ne els ulls. Filetegeu-lo, que en quedin els dos lloms sencers (en forma de papallona) i, a part l'espina i el cap.
  2. Per a la maionesa: poseu l'ou a temperatura ambient en un got per a la batedora, cobriu-lo amb l'oli i sal dissolta en una cullerada de suc de llima, de la qual n'haureu ratllat i reservat la pell. Introduïu el braç de la batedora fins al fons del got i accioneu-lo sense moure'l. Quan es comenci a formar l'emulsió, aneu pujant el braç. Afegiu-hi el coriandre i torneu-ho a triturar.
  3. Afegiu la pela de la llima ben fina dins la maionesa i barregeu-ho amb una cullera. Refrigereu-ho.
  4. Arrebosseu les espines i els caps amb farina d'arròs. Fregiu-los a foc suau, en una cassola en oli abundant, sense cremar-los. Retireu-los i deixeu-los assecar sobre paper de cuina.
  5. Apugeu el foc, saleu els lloms i arrebosseu-los. Fregiu-los 1 minut, perquè es daurin ràpidament i quedin sucosos per dins. Assequeu-los sobre paper de cuina.
  6. Serviu els lloms i els cruixents calents amb la maionesa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

12-13 abr

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto