Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu les peres, escaliveu-les a foc directe 13 min per banda i reserveu-les. En fred, peleu-les i talleu-les a quarts sense el cor.
  2. Per al pa de pessic de xocolata: munteu els ous amb el sucre, barregeu la mantega pomada amb la xocolata desfeta i uniu-ho a la mescla anterior. Incorporeu-hi la farina, coeu-ho al forn a 175 ºC 45 min en motlle de plum-cake.
  3. Per al granissat: trenqueu la matafaluga amb l’ajut d’un corró, barregeu-la amb l’aigua i deixeu-la reposar a la nevera 12 h. Coleu-ho i afegiu-hi el sucre i l’anís, i congeleu-ho.
  4. Desfeu la xocolata blanca al microones i deixeu-la refredar. Estireu-la entre dos papers sulfurats amb l’ajut d’un corró. Guardeu-ho a la nevera. Separeu-la dels papers i trenqueu-la irregularment.
  5. Muntatge: poseu dos trossos de pera al centre del plat. Retireu la crosta del pa de pessic de xocolata blanca i ratlleu-lo amb un ratllador gruixut. Poseu-lo per sobre de la pera, piqueu el granissat de matafaluga amb una forquilla i poseu-lo per sobre del pa de pessic. Acabeu el plat amb làmines de xocolata blanca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto