Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu les peres, escaliveu-les a foc directe 13 min per banda i reserveu-les. En fred, peleu-les i talleu-les a quarts sense el cor.
  2. Per al pa de pessic de xocolata: munteu els ous amb el sucre, barregeu la mantega pomada amb la xocolata desfeta i uniu-ho a la mescla anterior. Incorporeu-hi la farina, coeu-ho al forn a 175 ºC 45 min en motlle de plum-cake.
  3. Per al granissat: trenqueu la matafaluga amb l’ajut d’un corró, barregeu-la amb l’aigua i deixeu-la reposar a la nevera 12 h. Coleu-ho i afegiu-hi el sucre i l’anís, i congeleu-ho.
  4. Desfeu la xocolata blanca al microones i deixeu-la refredar. Estireu-la entre dos papers sulfurats amb l’ajut d’un corró. Guardeu-ho a la nevera. Separeu-la dels papers i trenqueu-la irregularment.
  5. Muntatge: poseu dos trossos de pera al centre del plat. Retireu la crosta del pa de pessic de xocolata blanca i ratlleu-lo amb un ratllador gruixut. Poseu-lo per sobre de la pera, piqueu el granissat de matafaluga amb una forquilla i poseu-lo per sobre del pa de pessic. Acabeu el plat amb làmines de xocolata blanca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto