Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les peres, escaliveu-les a foc directe 13 min per banda i reserveu-les. En fred, peleu-les i talleu-les a quarts sense el cor.
  2. Per al pa de pessic de xocolata: munteu els ous amb el sucre, barregeu la mantega pomada amb la xocolata desfeta i uniu-ho a la mescla anterior. Incorporeu-hi la farina, coeu-ho al forn a 175 ºC 45 min en motlle de plum-cake.
  3. Per al granissat: trenqueu la matafaluga amb l’ajut d’un corró, barregeu-la amb l’aigua i deixeu-la reposar a la nevera 12 h. Coleu-ho i afegiu-hi el sucre i l’anís, i congeleu-ho.
  4. Desfeu la xocolata blanca al microones i deixeu-la refredar. Estireu-la entre dos papers sulfurats amb l’ajut d’un corró. Guardeu-ho a la nevera. Separeu-la dels papers i trenqueu-la irregularment.
  5. Muntatge: poseu dos trossos de pera al centre del plat. Retireu la crosta del pa de pessic de xocolata blanca i ratlleu-lo amb un ratllador gruixut. Poseu-lo per sobre de la pera, piqueu el granissat de matafaluga amb una forquilla i poseu-lo per sobre del pa de pessic. Acabeu el plat amb làmines de xocolata blanca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto