Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba i l’all. Amb l’ajuda d’un adult, sofregiu-ho lentament en una cassola amb una mica d’oli, uns 5 min.
  2. Talleu el pernil a trossets amb unes tisores. Afegiu-ho al sofregit, remeneu una mica la barreja i poseu-hi els pèsols desgranats. Afegiu-hi mig got d’aigua i tapeu bé la cassola. Deixue-ho coure lentament uns 15 min.
  3. Quan siguin cuits, traspasseu els pèsols a unes cassoletes que puguin anar a taula o poseu-los en platets fondos.
  4. Feu els ous de guatlla ferrats.
  5. Poseu-los sobre la cassoleta o el plat, i ja ho podeu servir!

El consell

Aquestes cassoletes també us quedaran delicioses si hi afegiu uns quants bolets. Per fer-ho, només heu de coure els bolets en una paella fins que deixin anar tota l’aigua. Quan estiguin a punt, els afegiu als pèsols i el pernil.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto