Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En una paella amb una mica d’oli, sofregiu la ceba tallada a la juliana. Salpebreu-la i, quan sigui transparent, afegiu-hi una cullerada de mostassa. Deixeu-ho refredar.
  2. Obriu els pits de pollastre al llarg, dues vegades.
  3. Ompliu-los amb la ceba i les figues: feu-ne canelons, emboliqueu-los amb paper film i estrenyeu-los bé, donant-los forma de caramel.
  4. Cuineu-los uns minuts en una olla amb aigua bullent.
  5. Una vegada s’hagin refredat, passeu-los per ou i, després, per panko. Fregiu-los i acabeu-los al forn, o feu-los directament al forn.
  6. Per a la guarnició: cremeu les albergínies al foc i, quan estiguin ben toves, deixeu-les refredar i peleu-les. Condimenteu-ho amb sal, pebre i oli.
  7. Peleu i talleu la carbassa, bulliu-la uns minuts i després salteu-la en oli. Salpebreu-ho.
  8. Escalfeu el puré i emplateu el conjunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

El Masnou, terra de mar, amb tast de vins i botifarra d’ou

'El Masnou, terra de mar' és un projecte de recuperació del patrimoni local i de promoció...

05-27 mai

XII Temporada Gastronòmica del Poltre

La Temporada Gastronòmica del Poltre aplega aquest any 19 establiments de diversos municipis de la comarca...

27 mai

I Ruta del Vi de l'Empordà amb cotxes clàssics

'Apunts Empordà' proposa un maridatge força singular entre cellers de l'Empordà i cotxes d'època....

27 mai

Regimen sanitatis, salut i alimentació a l'edat mitjana

A l’edat mitjana, els metges formats a les universitats consideraven que per preservar l’equilibri...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto