Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una paella amb una mica d’oli, sofregiu la ceba tallada a la juliana. Salpebreu-la i, quan sigui transparent, afegiu-hi una cullerada de mostassa. Deixeu-ho refredar.
  2. Obriu els pits de pollastre al llarg, dues vegades.
  3. Ompliu-los amb la ceba i les figues: feu-ne canelons, emboliqueu-los amb paper film i estrenyeu-los bé, donant-los forma de caramel.
  4. Cuineu-los uns minuts en una olla amb aigua bullent.
  5. Una vegada s’hagin refredat, passeu-los per ou i, després, per panko. Fregiu-los i acabeu-los al forn, o feu-los directament al forn.
  6. Per a la guarnició: cremeu les albergínies al foc i, quan estiguin ben toves, deixeu-les refredar i peleu-les. Condimenteu-ho amb sal, pebre i oli.
  7. Peleu i talleu la carbassa, bulliu-la uns minuts i després salteu-la en oli. Salpebreu-ho.
  8. Escalfeu el puré i emplateu el conjunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto