Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Si teniu pressa o voleu ser pràctics, podeu comprar massa de pizza ja feta.
  2. Per a la massa de pizza casolana: dissoleu el llevat de forner (normalment el podem trobar a la secció de refrigerats del supermercats) en l’aigua i afegiu-hi l’oli d’oliva.
  3. Poseu la farina i una culleradeta de sal en un recipient gran i aboqueu-hi l’aigua amb el llevat. Pasteu-ho amb les mans fins a aconseguir que la farina absorbeixi tota l’aigua i la massa sigui llisa i fina. Heu de prendre paciència, perquè hi estareu una estona.
  4. Enfarineu un recipient on hi càpiga la massa, poseu-la-hi, tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar 30 min.
  5. Per al farcit: talleu les botifarres a daus. Talleu els albercocs en quatre trossos.
  6. Dividiu la massa en quatre o sisporcions i estireu-la per fer-ne pizzes individuals.
  7. Cobriu les pizzes amb una capa de salsa de tomàquet, els albercocs tallats en quatre, les botifarres talladetes i els pinyons.
  8. Ruixeu-ho amb una mica d’oli d’oliva, pinteu-ho amb l'ou batut i enforneu-ho 15 min, a 180 ºC.
  9. Poseu-hi el formatge i enforneu-ho 10 min més. Empolsineu-ho amb una mica d'orenga picada per sobre.

El consell

  • Atreviu-vos a posar-hi formatge blau. Queda fabulós!
  • Podeu comprar el llevat de forner en alguns forns de pa o als supermercats grans. En venen en pols i refrigerat. Si el compreu refrigerat i us en sobra, podeu aprofitar per preparar alguna altra recepta que porti aquest llevat, com, per exemple, la coca de vidre que també us expliquem en aquest llibre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: