Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Si teniu pressa o voleu ser pràctics, podeu comprar massa de pizza ja feta.
  2. Per a la massa de pizza casolana: dissoleu el llevat de forner (normalment el podem trobar a la secció de refrigerats del supermercats) en l’aigua i afegiu-hi l’oli d’oliva.
  3. Poseu la farina i una culleradeta de sal en un recipient gran i aboqueu-hi l’aigua amb el llevat. Pasteu-ho amb les mans fins a aconseguir que la farina absorbeixi tota l’aigua i la massa sigui llisa i fina. Heu de prendre paciència, perquè hi estareu una estona.
  4. Enfarineu un recipient on hi càpiga la massa, poseu-la-hi, tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar 30 min.
  5. Per al farcit: talleu les botifarres a daus. Talleu els albercocs en quatre trossos.
  6. Dividiu la massa en quatre o sisporcions i estireu-la per fer-ne pizzes individuals.
  7. Cobriu les pizzes amb una capa de salsa de tomàquet, els albercocs tallats en quatre, les botifarres talladetes i els pinyons.
  8. Ruixeu-ho amb una mica d’oli d’oliva i enforneu-ho 15 min, a 180 ºC.
  9. Poseu-hi el formatge i enforneu-ho 10 min més.

El consell

  • Atreviu-vos a posar-hi formatge blau. Queda fabulós!
  • Podeu comprar el llevat de forner en alguns forns de pa o als supermercats grans. En venen en pols i refrigerat. Si el compreu refrigerat i us en sobra, podeu aprofitar per preparar alguna altra recepta que porti aquest llevat, com, per exemple, la coca de vidre que també us expliquem en aquest llibre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto