Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Si teniu pressa o voleu ser pràctics, podeu comprar massa de pizza ja feta.
  2. Per a la massa de pizza casolana: dissoleu el llevat de forner (normalment el podem trobar a la secció de refrigerats del supermercats) en l’aigua i afegiu-hi l’oli d’oliva.
  3. Poseu la farina i una culleradeta de sal en un recipient gran i aboqueu-hi l’aigua amb el llevat. Pasteu-ho amb les mans fins a aconseguir que la farina absorbeixi tota l’aigua i la massa sigui llisa i fina. Heu de prendre paciència, perquè hi estareu una estona.
  4. Enfarineu un recipient on hi càpiga la massa, poseu-la-hi, tapeu-la amb un drap i deixeu-la reposar 30 min.
  5. Per al farcit: talleu les botifarres a daus. Talleu els albercocs en quatre trossos.
  6. Dividiu la massa en quatre o sisporcions i estireu-la per fer-ne pizzes individuals.
  7. Cobriu les pizzes amb una capa de salsa de tomàquet, els albercocs tallats en quatre, les botifarres talladetes i els pinyons.
  8. Ruixeu-ho amb una mica d’oli d’oliva, pinteu-ho amb l'ou batut i enforneu-ho 15 min, a 180 ºC.
  9. Poseu-hi el formatge i enforneu-ho 10 min més. Empolsineu-ho amb una mica d'orenga picada per sobre.

El consell

  • Atreviu-vos a posar-hi formatge blau. Queda fabulós!
  • Podeu comprar el llevat de forner en alguns forns de pa o als supermercats grans. En venen en pols i refrigerat. Si el compreu refrigerat i us en sobra, podeu aprofitar per preparar alguna altra recepta que porti aquest llevat, com, per exemple, la coca de vidre que també us expliquem en aquest llibre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto