Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu les mongetes i les pastanagues a tires, i bulliu-les 4 min. Escorreu-les i reserveu-les.
  2. Peleu el gra d’all i piqueu-lo en un morter, amb el julivert i un pessic de sal.
  3. Escalfeu dues cullerades d’oli en una paella i tireu-hi la picada, deixeu-ho coure 1 min. Afegiu-hi les patates, bullides, i les verdures. Salteu-ho 4 min.
  4. Retireu-ho del foc i reserveu-ho amb el recipient tapat.
  5. Pinzelleu els calamars nets amb una barreja de dues cullerades d’oli d’oliva i el suc i la pela ratllada de mitja llima.
  6. En una planxa calenta, marqueu-los 2-3 min per cada costat i retireu-los.
  7. Serviu els calamars amb les tires de verdures i les patates saltades i unes escates de sal de Maldon.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto