Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desosseu les cuixes de pollastre i talleu el cordonet de porc. Fregiu-los en una cassola amb l’oli fins que quedin ben enrossits. Reserveu-ho.
  2. Enrossiu les salsitxes. Retireu-les de la cassola. En el mateix oli, sofregiu-hi la ceba i dos alls tallats petits.
  3. Quan estiguin daurats, torneu-hi a incorporar la carn i mulleu-ho amb el vi ranci. Deixeu-ho reduir.
  4. Remulleu-ho amb un parell de llossades de brou de carn i deixeu-ho coure fins que la carn quedi ben tendra. Si us queda seca, aneu-hi afegint petites llossades de brou.
  5. Traieu les impureses dels rovellons i salteu-los en una paella. Incorporeu-los al platillo juntament amb la picada, feta amb dos grans d’all, les avellanes i el julivert.
  6. Deixeu el platillo a foc suau fent el xup-xup 10 min. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto