Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Amb molta cura, ratlleu la ceba i els alls. Si ho veieu complicat, demaneu ajuda a un adult. Barregeu-ho amb el suc d’una llimona, sal, pebre, una cullerada de mostassa i l’oli d’oliva.
  2. Poseu els trossos de pollastre en un recipient i cobriu-ho amb aquesta salsa que heu preparat.
  3. Deixeu-ho macerar un mínim d’1 h, però s’hi pot estar tota una nit.
  4. Passat el temps de maceració, poseu-ho en una safata de forn i tapeu-ho amb paper d’alumini.
  5. Coeu el pollastre al forn, a 200 ºC, uns 30 min.
  6. Demaneu ajuda a un adult per destapar la safata, deixeu-ho coure uns 10 min més i ja tindreu el pollastre a la llimona a punt.

El consell

Si vols que aquesta recepta et quedi encara més saborosa, afegeix-hi unes quantes herbes aromàtiques: farigola, romaní, orenga... El gustet de les herbes va molt bé amb el pollastre i, a més, tota la casa et quedarà amb una aroma deliciosa!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto