Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Amb molta cura, ratlleu la ceba i els alls. Si ho veieu complicat, demaneu ajuda a un adult. Barregeu-ho amb el suc d’una llimona, sal, pebre, una cullerada de mostassa i l’oli d’oliva.
  2. Poseu els trossos de pollastre en un recipient i cobriu-ho amb aquesta salsa que heu preparat.
  3. Deixeu-ho macerar un mínim d’1 h, però s’hi pot estar tota una nit.
  4. Passat el temps de maceració, poseu-ho en una safata de forn i tapeu-ho amb paper d’alumini.
  5. Coeu el pollastre al forn, a 200 ºC, uns 30 min.
  6. Demaneu ajuda a un adult per destapar la safata, deixeu-ho coure uns 10 min més i ja tindreu el pollastre a la llimona a punt.

El consell

Si vols que aquesta recepta et quedi encara més saborosa, afegeix-hi unes quantes herbes aromàtiques: farigola, romaní, orenga... El gustet de les herbes va molt bé amb el pollastre i, a més, tota la casa et quedarà amb una aroma deliciosa!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto