Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Amb molta cura, ratlleu la ceba i els alls. Si ho veieu complicat, demaneu ajuda a un adult. Barregeu-ho amb el suc d’una llimona, sal, pebre, una cullerada de mostassa i l’oli d’oliva.
  2. Poseu els trossos de pollastre en un recipient i cobriu-ho amb aquesta salsa que heu preparat.
  3. Deixeu-ho macerar un mínim d’1 h, però s’hi pot estar tota una nit.
  4. Passat el temps de maceració, poseu-ho en una safata de forn i tapeu-ho amb paper d’alumini.
  5. Coeu el pollastre al forn, a 200 ºC, uns 30 min.
  6. Demaneu ajuda a un adult per destapar la safata, deixeu-ho coure uns 10 min més i ja tindreu el pollastre a la llimona a punt.

El consell

Si vols que aquesta recepta et quedi encara més saborosa, afegeix-hi unes quantes herbes aromàtiques: farigola, romaní, orenga... El gustet de les herbes va molt bé amb el pollastre i, a més, tota la casa et quedarà amb una aroma deliciosa!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: