Preparació
Preparació
- Amb molta cura, ratlleu la ceba i els alls. Si ho veieu complicat, demaneu ajuda a un adult. Barregeu-ho amb el suc d’una llimona, sal, pebre, una cullerada de mostassa i l’oli d’oliva.
- Poseu els trossos de pollastre en un recipient i cobriu-ho amb aquesta salsa que heu preparat.
- Deixeu-ho macerar un mínim d’1 h, però s’hi pot estar tota una nit.
- Passat el temps de maceració, poseu-ho en una safata de forn i tapeu-ho amb paper d’alumini.
- Coeu el pollastre al forn, a 200 ºC, uns 30 min.
- Demaneu ajuda a un adult per destapar la safata, deixeu-ho coure uns 10 min més i ja tindreu el pollastre a la llimona a punt.
El consell
Si vols que aquesta recepta et quedi encara més saborosa, afegeix-hi unes quantes herbes aromàtiques: farigola, romaní, orenga... El gustet de les herbes va molt bé amb el pollastre i, a més, tota la casa et quedarà amb una aroma deliciosa!