Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu els porros en el brou de verdures amb la patata. Talleu els porros a rodanxes i reserveu-ho. Afegiu-hi immediatament el brou.
  2. La patata, tritureu-la juntament amb els créixens. Ha de quedar una crema molt fina i verda. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  3. Poseu els porros al mig del plat fondo, i afegiu-hi unes cullerades de caviar a sobre amb els germinats amanits amb oli. Afegiu-hi també la crema.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: