Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaliveu els tubercles al caliu o bé al forn amb un bon raig d'oli d'oliva i sal. Un cop cuits, peleu-los i guardeu-los en fred. Guardeu i coleu l'oli de la cocció.
  2. Bulliu els codonys, pelats i tallats per la meitat, amb la pell de llimona i una beina de vainilla.
  3. Talleu el formatge de cabra a daus.
  4. Reduïu el moscatell amb el brou de pollastre.
  5. Emmotlleu-ho disposant els tubercles, codony i codonyat amb el formatge de cabra i el moscatell reduït. Refredeu-ho i racioneu-ho.
  6. Feu una salsa amb el moscatell, el brou de pollastre reduït i l’oli de cocció dels tubercles.
  7. Muntatge: col·loqueu en un plat dos talls de premsat de tubercles tallat a 1 cm de gruix. Poseu-ho al forn a 90 ºC uns 5 min, aproximadament. A sobre, poseu-hi daus de formatge de cabra i gratineu-ho al forn. Aboqueu la salsa al damunt amb estil.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: