Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu un cassó al foc amb aigua i sal. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els brots de bròquil i deixeu-los coure fins que siguin tous. Escorreu-los i tritureu-los juntament amb la mantega, amb l’ajuda d’un braç elèctric. Ha de quedar un puré ben fi. Poseu-ho al punt de sal. Deixeu-ho refredar.
  2. Quan sigui fred, poseu el puré cremós de bròquil en un got de vidre. Poseu-hi un tall petit de verat fumat i una cullerada d’ous de truita.
  3. Acabeu-ho amb un xic de porradell tallat molt fi, unes gotes d’oli d’oliva i unes escames de sal.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: