Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu un cassó al foc amb aigua i sal. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els brots de bròquil i deixeu-los coure fins que siguin tous. Escorreu-los i tritureu-los juntament amb la mantega, amb l’ajuda d’un braç elèctric. Ha de quedar un puré ben fi. Poseu-ho al punt de sal. Deixeu-ho refredar.
  2. Quan sigui fred, poseu el puré cremós de bròquil en un got de vidre. Poseu-hi un tall petit de verat fumat i una cullerada d’ous de truita.
  3. Acabeu-ho amb un xic de porradell tallat molt fi, unes gotes d’oli d’oliva i unes escames de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: