Preparació
- Per a la massa: mescleu la farina amb la sal. Afegiu-hi la mantega, tallada a cubs, i treballeu-ho amb els dits fins que tingui una textura sorrenca.
- Incorporeu-hi el rovell i l’aigua, a poc a poc, mentre la massa es va unint i quedi una textura llisa. Emboliqueu la massa amb paper film i reserveu-la 1 h a la nevera.
- Estireu la massa amb una mica de farina i poseu-la en un motlle rodó. Coeu-la al forn a 220 ºC, fins que comenci a daurar-se, i retireu el motlle.
- Per al farciment: tritureu els tomàquets secs i mescleu-los amb la ricotta. Afegiu-hi els formatges i les herbes i salpebreu-ho. Barregeu-ho tot molt bé.
- Talleu els tomàquets a rodanxes, a quarts i a meitats, segons la mida i la forma. Cobriu la base de la massa amb la mescla de ricotta i repartiu-hi els tomàquets per sobre. Ja ho podeu servir.