Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l'estofat: en una cassola amb l’oli calent poseu el safrà uns instants, afegiu-hi la sèpia i feu-la coure. Retireu-la.
  2. Afegiu a la cassola el calamar i, un cop cuit, retireu-lo.
  3. Tot seguit, incorporeu-hi la ceba. Feu-la coure fins que comenci a estar transparent, i afegiu-hi l’all. Remeneu-ho i mulleu-ho amb el vi blanc, deixeu que redueixi el vi.
  4. Afegiu-hi el tomàquet i un polsim de sucre i feu-ho coure. Mulleu-ho amb el fumet i deixeu-ho bullir fins que estigui per la meitat.
  5. Coleu-ho i poseu-ho en una cassola, afegiu-hi la sèpia, els calamarsets i la mantega. Ha de quedar un estofat lligat i brillant. Finalment, afegiu-hi la patata i deixeu-ho coure uns moments.
  6. Muntatge: en un plat fondo poseu l’estofat de base i el rap, cuit a la planxa, a sobre.  Opcionalment, refresqueu-ho amb alguna herba.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

22-25 ago

Firamar 2019

No cal recordar que la trajectòria pesquera de Sant Pol de Mar es remunta a molts anys enrere. Un ofici mil·lenari...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto