Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l'estofat: en una cassola amb l’oli calent poseu el safrà uns instants, afegiu-hi la sèpia i feu-la coure. Retireu-la.
  2. Afegiu a la cassola el calamar i, un cop cuit, retireu-lo.
  3. Tot seguit, incorporeu-hi la ceba. Feu-la coure fins que comenci a estar transparent, i afegiu-hi l’all. Remeneu-ho i mulleu-ho amb el vi blanc, deixeu que redueixi el vi.
  4. Afegiu-hi el tomàquet i un polsim de sucre i feu-ho coure. Mulleu-ho amb el fumet i deixeu-ho bullir fins que estigui per la meitat.
  5. Coleu-ho i poseu-ho en una cassola, afegiu-hi la sèpia, els calamarsets i la mantega. Ha de quedar un estofat lligat i brillant. Finalment, afegiu-hi la patata i deixeu-ho coure uns moments.
  6. Muntatge: en un plat fondo poseu l’estofat de base i el rap, cuit a la planxa, a sobre.  Opcionalment, refresqueu-ho amb alguna herba.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: