Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el rap d’espina i pells. Feu-ne racions de 180 g. Traieu la pell de la llima amb l’ajuda d’un pelador i talleu-la a la juliana. Escaldeu-la dos cops en aigua bullent. 
  2. Amb les llimes sense pell, feu-ne suc. Per a 200 ml de suc de llima, afegiu-hi 80 g de sucre i 4 g de goma xantana. Tritureu-ho tot en calent. 
  3. Emboliqueu les albergínies en paper de plata i coeu-les al foc. Un cop cuites, traieu-ne la pell i piqueu la carn amb el ganivet a daus. Amaniu-ho amb sal i oli d’oliva. Afegiu a la salsa de llima la juliana de la seva pell. 
  4. Ratlleu les nous de macadàmia amb un ratllador Microplane (heu d’aconseguir una neu de macadàmia). Coeu el rap a la planxa. 
  5. Disposeu el rap al mig del plat. Salseu-ho amb la salsa de llima al voltant. Feu una quenelle d’albergínia i potencieu-ne el gust de fum amb la pols de te fumat. Acabeu-ho amb la macadàmia per sobre el rap.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: