Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu el rap d’espina i pells. Feu-ne racions de 180 g. Traieu la pell de la llima amb l’ajuda d’un pelador i talleu-la a la juliana. Escaldeu-la dos cops en aigua bullent. 
  2. Amb les llimes sense pell, feu-ne suc. Per a 200 ml de suc de llima, afegiu-hi 80 g de sucre i 4 g de goma xantana. Tritureu-ho tot en calent. 
  3. Emboliqueu les albergínies en paper de plata i coeu-les al foc. Un cop cuites, traieu-ne la pell i piqueu la carn amb el ganivet a daus. Amaniu-ho amb sal i oli d’oliva. Afegiu a la salsa de llima la juliana de la seva pell. 
  4. Ratlleu les nous de macadàmia amb un ratllador Microplane (heu d’aconseguir una neu de macadàmia). Coeu el rap a la planxa. 
  5. Disposeu el rap al mig del plat. Salseu-ho amb la salsa de llima al voltant. Feu una quenelle d’albergínia i potencieu-ne el gust de fum amb la pols de te fumat. Acabeu-ho amb la macadàmia per sobre el rap.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto