Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el brou a bullir i afegiu-hi els alls tendres, tallats a rodanxes fines, i la pastanaga, pelada i tallada a quadradets, salpebreu-ho i deixeu-ho coure 5 min. Afegiu-hi la farigola en flor i reserveu-ho.
  2. Mentre s’acaba el brou, hidrateu les fulles de pasta d’arròs amb aigua tèbia i estireu-les sobre una taula; talleu-les en quatre tires de 5 cm d’ample i situeu-hi els pètals de les orquídies als extrems. Feu plecs amb la pasta d’arròs, en forma de triangle, fins a obtenir els raviolis. Segelleu la pasta amb ou batut.
  3. Serviu quatre raviolis per persona i acompanyeu-ho amb el consomé i dues gotes d’aigua de roses per persona.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: