Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en el vas l'api, la pastanaga, el porro i la ceba. Programeu 8 s, velocitat 7. Baixeu-ho cap al fons amb l'espàtula.
  2. Afegiu-hi l'oli i programeu 3 min, 100 ºC, velocitat 1.
  3. Afegiu-hi la col, la col arrissada, el tomàquet, 200 g de mongetes, l'aigua, la pastilla de brou, la farigola, l'alfàbrega, el pebre de Caiena i la sal. Programeu 40 min, 100 ºC, velocitat 1.
  4. Al final de la cocció, afegiu-hi la resta de mongetes i barregeu-ho amb l'espàtula.
  5. Preescalfeu el forn a 180 ºC. 
  6. Muntatge: fregiu les rodanxes de pa amb l'all i poseu-ho en una safata de forn fonda.
  7. Aboqueu el contingut del vas sobre el pa i deixeu-ho reposar. Enforneu-ho 15 min.
  8. Serviu la ‘ribollita’ regada amb oli d'oliva cru i empolsada amb formatge parmesà. 

La ‘ribollita’ és una recepta típica florentina, molt sol·licitada pels turistes, que s'ha convertit en símbol d'identitat de la ciutat. Tot i que no falta en els menús dels restaurants més refinats, com molts altres plats típics florentins, prové de la cuina popular. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: