Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu en el vas l'api, la pastanaga, el porro i la ceba. Programeu 8 s, velocitat 7. Baixeu-ho cap al fons amb l'espàtula.
  2. Afegiu-hi l'oli i programeu 3 min, 100 ºC, velocitat 1.
  3. Afegiu-hi la col, la col arrissada, el tomàquet, 200 g de mongetes, l'aigua, la pastilla de brou, la farigola, l'alfàbrega, el pebre de Caiena i la sal. Programeu 40 min, 100 ºC, velocitat 1.
  4. Al final de la cocció, afegiu-hi la resta de mongetes i barregeu-ho amb l'espàtula.
  5. Preescalfeu el forn a 180 ºC. 
  6. Muntatge: fregiu les rodanxes de pa amb l'all i poseu-ho en una safata de forn fonda.
  7. Aboqueu el contingut del vas sobre el pa i deixeu-ho reposar. Enforneu-ho 15 min.
  8. Serviu la ‘ribollita’ regada amb oli d'oliva cru i empolsada amb formatge parmesà. 

La ‘ribollita’ és una recepta típica florentina, molt sol·licitada pels turistes, que s'ha convertit en símbol d'identitat de la ciutat. Tot i que no falta en els menús dels restaurants més refinats, com molts altres plats típics florentins, prové de la cuina popular. 

Més receptes amb Verdures i hortalisses

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

20 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto