Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Renteu els pebrots, retireu-ne el capoll i les llavors i deixeu-los en remull en aigua calenta tota la nit. L’endemà retireu-ne la polpa i poseu-lo al morter, per a la picada. Escalfeu l’oli en una cassola i poseu-hi les llesques de pa a daurar. A continuació poseu-les al morter. Salpebreu el conill i poseu-lo a daurar en una cassola a foc suau. Un cop daurat retireu-lo i en el mateix oli, sofregiu la ceba, escorreu-la i poseu-la al morter, on hi teniu el pa. Al morter, afegiu-hi les ametlles, els alls i piqueu-ho tot molt bé fins que la barreja sigui ben fina. Deixateu aquesta pasta amb el vi blanc. Torneu a escalfar l’oli de la cassola i, quan comenci a fumejar, aboqueu-hi la picada, deixeu-la-hi sofregir 1 min i mulleu-la amb l’aigua necessària. Deixeu-ho bullir 2 min i poseu-hi el conill. Quan comenci a entendrir-se, afegiu-hi el bitxo i les patates esqueixades, i quan aquestes estiguin gairebé cuites, afegiu-hi les mongetes seques ja cuites. El bitxo el podeu retirar si veieu que la salsa ja pica prou. La salsa ha de quedar més aviat lligada i una mica espessa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto