Preparació
Preparació
- Peleu les pomes i la carbassa i talleu-les a daus, no gaire petits. La carbassa costa molt de pelar, així que millor que demaneu ajuda a un adult.
- Poseu els daus en una safata de forn prou gran perquè també hi càpiga el tall de carn.
- Afegiu-hi sal i les herbes de Provença. Ruixeu-ho amb oli d’oliva i aboqueu-hi el suc de poma.
- Feu una barreja de mostassa amb oli i pinteu el tall de carn. Poseu-lo sobre les pomes i la carbassa.
- Escalfeu el forn a 180 ºC i coeu-hi el tall de carn 30 min. Demaneu ajuda a un adult per girar-lo cada 10 min.
- Quan el tall de carn sigui cuit, retireu-lo de la safata. Si el suc ha quedat molt líquid, coleu-lo i poseu-lo una estona en un cassó al foc, perquè s’evapori una mica el líquid i quedi amb textura de salseta.
- Deixeu refredar la carn i talleu-la a làmines fines.
- Serviu-la a temperatura ambient, acompanyada de les pomes i la carbassa calenta.