Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu les pomes i la carbassa i talleu-les a daus, no gaire petits. La carbassa costa molt de pelar, així que millor que demaneu ajuda a un adult.
  2. Poseu els daus en una safata de forn prou gran perquè també hi càpiga el tall de carn.
  3. Afegiu-hi sal i les herbes de Provença. Ruixeu-ho amb oli d’oliva i aboqueu-hi el suc de poma.
  4. Feu una barreja de mostassa amb oli i pinteu el tall de carn. Poseu-lo sobre les pomes i la carbassa.
  5. Escalfeu el forn a 180 ºC i coeu-hi el tall de carn 30 min. Demaneu ajuda a un adult per girar-lo cada 10 min.
  6. Quan el tall de carn sigui cuit, retireu-lo de la safata. Si el suc ha quedat molt líquid, coleu-lo i poseu-lo una estona en un cassó al foc, perquè s’evapori una mica el líquid i quedi amb textura de salseta.
  7. Deixeu refredar la carn i talleu-la a làmines fines.
  8. Serviu-la a temperatura ambient, acompanyada de les pomes i la carbassa calenta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: