Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als rotlles: separeu les fulles verdes de les tiges de les bledes. Escaldeu les fulles de la bleda 5 segons, prou perquè les pugueu doblegar.
  2. Piqueu l’arrel d’api, la pastanaga, el carbassó i les tiges de bleda en cubs ben petits.
  3. En una paella amb un raig d’oli, salteu totes les verdures fins que estiguin ben tendres. Salpebreu-les.
  4. Obriu les fulles de bleda sobre la taula, una al costat de l’altra. Farciu-les amb les verdures saltades, com si es tractés d’un caneló o un ravioli. Afegiu-hi una gamba pelada per fulla i saleu-la.
  5. Tanqueu els rotlles, vigilant que us quedin ben tancats i que quedin com tubs. Reserveu-los.
  6. Per a la beixamel: daureu les cloves i els caps de les gambes en una cassola amb la mantega. Coleu la mantega i torneu-la a la cassola. Afegiu-hi la farina de cop i torreu-la una mica. Aboqueu-hi la llet calenta i salpebreu-ho. Aneu remenant la mescla fins que us quedi una beixamel ben lligada i cremosa. Afegiu-hi els rovells d’ou i mescleu-ho amb cura.
  7. Poseu els rotlles en una safata de forn, i per sobre poseu-hi la beixamel. Daureu-los al forn a 200 ºC, fins que estiguin torrats. Serviu-los al moment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto