Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als rotlles: separeu les fulles verdes de les tiges de les bledes. Escaldeu les fulles de la bleda 5 segons, prou perquè les pugueu doblegar.
  2. Piqueu l’arrel d’api, la pastanaga, el carbassó i les tiges de bleda en cubs ben petits.
  3. En una paella amb un raig d’oli, salteu totes les verdures fins que estiguin ben tendres. Salpebreu-les.
  4. Obriu les fulles de bleda sobre la taula, una al costat de l’altra. Farciu-les amb les verdures saltades, com si es tractés d’un caneló o un ravioli. Afegiu-hi una gamba pelada per fulla i saleu-la.
  5. Tanqueu els rotlles, vigilant que us quedin ben tancats i que quedin com tubs. Reserveu-los.
  6. Per a la beixamel: daureu les cloves i els caps de les gambes en una cassola amb la mantega. Coleu la mantega i torneu-la a la cassola. Afegiu-hi la farina de cop i torreu-la una mica. Aboqueu-hi la llet calenta i salpebreu-ho. Aneu remenant la mescla fins que us quedi una beixamel ben lligada i cremosa. Afegiu-hi els rovells d’ou i mescleu-ho amb cura.
  7. Poseu els rotlles en una safata de forn, i per sobre poseu-hi la beixamel. Daureu-los al forn a 200 ºC, fins que estiguin torrats. Serviu-los al moment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto