Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als rotlles: separeu les fulles verdes de les tiges de les bledes. Escaldeu les fulles de la bleda 5 segons, prou perquè les pugueu doblegar.
  2. Piqueu l’arrel d’api, la pastanaga, el carbassó i les tiges de bleda en cubs ben petits.
  3. En una paella amb un raig d’oli, salteu totes les verdures fins que estiguin ben tendres. Salpebreu-les.
  4. Obriu les fulles de bleda sobre la taula, una al costat de l’altra. Farciu-les amb les verdures saltades, com si es tractés d’un caneló o un ravioli. Afegiu-hi una gamba pelada per fulla i saleu-la.
  5. Tanqueu els rotlles, vigilant que us quedin ben tancats i que quedin com tubs. Reserveu-los.
  6. Per a la beixamel: daureu les cloves i els caps de les gambes en una cassola amb la mantega. Coleu la mantega i torneu-la a la cassola. Afegiu-hi la farina de cop i torreu-la una mica. Aboqueu-hi la llet calenta i salpebreu-ho. Aneu remenant la mescla fins que us quedi una beixamel ben lligada i cremosa. Afegiu-hi els rovells d’ou i mescleu-ho amb cura.
  7. Poseu els rotlles en una safata de forn, i per sobre poseu-hi la beixamel. Daureu-los al forn a 200 ºC, fins que estiguin torrats. Serviu-los al moment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto