Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Bateu els ous.
  2. Demaneu ajuda a un adult per abocar, en una paella antiadherent amb un raig d’oli, l’equivalent a un ou. Deixeu-ho quallar i gireu-ho amb una espàtula, perquè qualli per l’altre costat. Ha de quedar una truita fina, però no transparent. Tampoc ha de quedar molt cuita, perquè serà més difícil d’enrotllar.
  3. Estireu plàstic film sobre la taula. Perquè sigui més fàcil, mulleu la taula amb unes gotes d’aigua i el plàstic film s’hi adherirà de seguida.
  4. Poseu la truita freda a sobre del film. Unteu-lo amb una capa de formatge, sense arribar a les vores. Per sobre, poseu-hi unes quantes fulles d’espinacs, ben netes, seques i sense el tronc, i acabeu-ho amb unes làmines de salmó.
  5. Enrotlleu la truita, ajudant-nos del plàstic film. Us ha de quedar d’una forma semblant a un caramel, ben enrotllat.
  6. Poseu les truites a la nevera, 2 h, perquè agafin la forma.
  7. Passat aquest temps, talleu-les com si fossin una barra de pa, unteu-les amb oli i arrebosseu-les amb el sèsam torrat.

El consell

El salmó queda boníssim si hi poseu una mica d’anet. Si us agraden les herbes aromàtiques, proveu d’afegir-ne un polsim dins el rotlle.

Penseu en aquests rotlles quan tingueu convidats a casa. Els podeu servir com a aperitiu. Segur que tots quedaran impressionats!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto