Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les bledes no només serveixen per perdre pes: són antioxidants, aporten fibra i una gran quantitat de micronutrients a l'organisme, amb molt poques calories. Aquesta recepta és apta per a ovolactovegetarians, tot i que si voleu fer-la vegana, només heu de substituir el pesto tradicional per la seva opció vegana, amb anacards i formatge vegà. 

Preparació

  1. Per al pesto: poseu la fruita seca al got de la trituradora i afegiu-hi els 50 g de fulles de bleda, el parmesà i l’oli d’oliva; salpebreu-ho i tritureu-ho bé. Reserveu-ho.
  2. Escaldeu les fulles de bleda en aigua bullent amb un punt de sal, 15 s, i refredeu-les en aigua freda amb glaçons. Escorreu-les.
  3. Renteu els pebrots i el carbassó i talleu-los a la juliana.
  4. Peleu les pastanagues i la ceba i talleu-les a la juliana.
  5. Peleu i piqueu els alls i el tros de gingebre.
  6. En una paella amb un parell de cullerades d’oli, salteu les verdures i condimenteu-les amb sal, l’all i el gingebre picat. Aparteu-ho del foc i deixeu-ho refredar.
  7. Esteneu les fulles de bleda escaldades sobre la taula i, en un extrem, poseu-hi les verdures saltades. Enrotlleu la fulla formant rotlles estrets, de manera que la verdura quedi centrada a l’interior. 
  8. Serviu-los freds o calents, amb el pesto de bledes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: