Troba la teva recepta

Preparació

  1. Traieu la pell de la síndria i talleu-ne 12 rectangles de 10 x 3 cm i d’1 cm de gruix. La resta feu-la a dauets d’1 cm.
  2. Peleu el meló i talleu-lo a daus d’1 cm.
  3. Poseu una cassola al foc amb els dauets de síndria (400 g), els de meló (250 g) i el sucre, i feu-ho coure 30 min.
  4. Quan la compota sigui cuita, preneu-ne 100 g i poseu-la en una paella amb el vinagre i coeu-ho 2-3 min. Tireu-hi el brou fosc i deixeu-ho reduir 2-3 min. Si cal, lligueu la salsa amb una mica de midó deixatat amb aigua freda. Poseu-la a punt de sal i pebre.
  5. Netegeu el secret i talleu-lo en bistecs. Enrotlleu-los i punxeu-los amb escuradents.
  6. Salpebreu-los, empolseu-los de midó i poseu-los al foc en una paella amb oli, que quedin una mica rosats i ben rossos per fora.
  7. En una altra paella, amb una gota d’oli i a foc viu, marqueu els rectangles de síndria perquè agafin color i no perdin l’aigua.
  8. Poseu la síndria de base, els rotlles al damunt, traieu-ne els escuradents i acabeu-ho amb salsa tèbia i sal en escates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

18 nov - 08 des

XV Jornades gastronòmiques del 'Txuletón'

A partir del 18 de novembre el grup Sagradi Cocineros Vascos ofereix tres setmanes de jornades del 'txuletón',...

21 nov - 08 des

II Quinto Tapa Corbera

Del 21 de novembre al 8 de desembre, les barres dels bars i restaurants de Corbera de Llobregat s’ompliran...

08 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto