Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la pell de la síndria i talleu-ne 12 rectangles de 10 x 3 cm i d’1 cm de gruix. La resta feu-la a dauets d’1 cm.
  2. Peleu el meló i talleu-lo a daus d’1 cm.
  3. Poseu una cassola al foc amb els dauets de síndria (400 g), els de meló (250 g) i el sucre, i feu-ho coure 30 min.
  4. Quan la compota sigui cuita, preneu-ne 100 g i poseu-la en una paella amb el vinagre i coeu-ho 2-3 min. Tireu-hi el brou fosc i deixeu-ho reduir 2-3 min. Si cal, lligueu la salsa amb una mica de midó deixatat amb aigua freda. Poseu-la a punt de sal i pebre.
  5. Netegeu el secret i talleu-lo en bistecs. Enrotlleu-los i punxeu-los amb escuradents.
  6. Salpebreu-los, empolseu-los de midó i poseu-los al foc en una paella amb oli, que quedin una mica rosats i ben rossos per fora.
  7. En una altra paella, amb una gota d’oli i a foc viu, marqueu els rectangles de síndria perquè agafin color i no perdin l’aigua.
  8. Poseu la síndria de base, els rotlles al damunt, traieu-ne els escuradents i acabeu-ho amb salsa tèbia i sal en escates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

29-30 mar

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

06-30 mar

Mes del caviar a la Vall d'Aran 2020

Una desena de restaurants aranesos elaboraran, del 6 al 29 de març, un menú que té el caviar com...

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

01 mar - 01 abr

Campanya gastronòmica del bacallà 2020

Tot el març, Sant Feliu de Guíxols celebra una nova edició de la Campanya Gastronòmica del...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto