Troba la teva recepta

Preparació

  1. Traieu la pell de la síndria i talleu-ne 12 rectangles de 10 x 3 cm i d’1 cm de gruix. La resta feu-la a dauets d’1 cm.
  2. Peleu el meló i talleu-lo a daus d’1 cm.
  3. Poseu una cassola al foc amb els dauets de síndria (400 g), els de meló (250 g) i el sucre, i feu-ho coure 30 min.
  4. Quan la compota sigui cuita, preneu-ne 100 g i poseu-la en una paella amb el vinagre i coeu-ho 2-3 min. Tireu-hi el brou fosc i deixeu-ho reduir 2-3 min. Si cal, lligueu la salsa amb una mica de midó deixatat amb aigua freda. Poseu-la a punt de sal i pebre.
  5. Netegeu el secret i talleu-lo en bistecs. Enrotlleu-los i punxeu-los amb escuradents.
  6. Salpebreu-los, empolseu-los de midó i poseu-los al foc en una paella amb oli, que quedin una mica rosats i ben rossos per fora.
  7. En una altra paella, amb una gota d’oli i a foc viu, marqueu els rectangles de síndria perquè agafin color i no perdin l’aigua.
  8. Poseu la síndria de base, els rotlles al damunt, traieu-ne els escuradents i acabeu-ho amb salsa tèbia i sal en escates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto