Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la pell de la síndria i talleu-ne 12 rectangles de 10 x 3 cm i d’1 cm de gruix. La resta feu-la a dauets d’1 cm.
  2. Peleu el meló i talleu-lo a daus d’1 cm.
  3. Poseu una cassola al foc amb els dauets de síndria (400 g), els de meló (250 g) i el sucre, i feu-ho coure 30 min.
  4. Quan la compota sigui cuita, preneu-ne 100 g i poseu-la en una paella amb el vinagre i coeu-ho 2-3 min. Tireu-hi el brou fosc i deixeu-ho reduir 2-3 min. Si cal, lligueu la salsa amb una mica de midó deixatat amb aigua freda. Poseu-la a punt de sal i pebre.
  5. Netegeu el secret i talleu-lo en bistecs. Enrotlleu-los i punxeu-los amb escuradents.
  6. Salpebreu-los, empolseu-los de midó i poseu-los al foc en una paella amb oli, que quedin una mica rosats i ben rossos per fora.
  7. En una altra paella, amb una gota d’oli i a foc viu, marqueu els rectangles de síndria perquè agafin color i no perdin l’aigua.
  8. Poseu la síndria de base, els rotlles al damunt, traieu-ne els escuradents i acabeu-ho amb salsa tèbia i sal en escates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: