Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a les galetes de parmesà: folreu una safata de forn amb paper vegetal i poseu-hi sis cullerades de parmesà, per separat, fent com cercles. Premseu-les suaument i coeu-les al forn a 180 graus, 10 min, fins que estiguin cruixents.
  2. Peleu les cebes i talleu-les a tires fines. Ofegueu la ceba a foc suau en una cassola, amb la mantega i un parell de cullerades d'oli d'oliva. Aneu-la remenant fins que estigui lleugerament daurada. Salpebreu-la.
  3. Afegiu-hi el brou o l'aigua a poc a poc i coeu-ho 20 min.
  4. Netegeu els bolets i talleu-los a làmines. Salteu-los en una paella amb oli i sal. Afegiu-ho a la sopa de ceba i coeu-ho uns minuts més. Serviu la sopa amb unes galetes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto