Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu el brou al foc. Quan bulli, tireu-hi els galets i deixeu-ho coure 4 min. Tot seguit, afegiu-hi les herbes aromàtiques, deixeu-ho bullir 2 min més i apagueu el foc.
  2. Netegeu les llenegues tallant-ne la part del peu, on hi ha la terra. Renteu-les amb compte, per evitar que el sabor del bolet desaparegui.
  3. Poseu una olla amb un raig d’oli al foc. Incorporeu-hi les llenegues tallades a làmines i remeneu-ho. Afegiu-hi el tofu tallat a daus petits.
  4. Aboqueu-ho a la sopa de galets i deixeu-ho coure 3 min a foc suau.
  5. Tot seguit, tireu-hi l’all laminat ben fi, la ceba tendra tallada finament i diluïu el miso amb un xic de brou de la mateixa sopa. Poseu-ho al punt de sal i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto