Troba la teva recepta

Preparació

  1. En primer lloc, poseu una cassola al foc, amb dues cullerades d’oli d’oliva verge extra, a foc baix.
  2. A banda, peleu i piqueu bé la ceba i els alls, i ho poseu a la cassola. Remeneu-ho i deixeu que la ceba comenci a ser transparent. En aquest punt, afegiu-hi la sal i les espècies. Doneu-li unes voltes, i hi afegiu el caldo.
  3. Mentre s’escalfa, netegeu l’api, traient els filaments que l’envolten, i el talleu a trossos petits. Feu el mateix amb els tomàquets: talleu-los a daus petits. Afegiu-ho tot a la cassola, juntament amb els germinats, i deixeu-ho coure durant 15 minuts.
  4. Passat el temps, aboqueu-hi la quinoa, prèviament passada per l’aigua de l’aixeta una bona estona, i deixeu que es cogui uns 13-15 minuts més.
  5. Quan sigui cuita i s’hagi obert la quinoa, ja ho teniu llest. Serviu-ho en bols individuals i decoreu-ho amb el sèsam, el coco torrat i el cibulet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto