Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En primer lloc, poseu una cassola al foc, amb dues cullerades d’oli d’oliva verge extra, a foc baix.
  2. A banda, peleu i piqueu bé la ceba i els alls, i ho poseu a la cassola. Remeneu-ho i deixeu que la ceba comenci a ser transparent. En aquest punt, afegiu-hi la sal i les espècies. Doneu-li unes voltes, i hi afegiu el caldo.
  3. Mentre s’escalfa, netegeu l’api, traient els filaments que l’envolten, i el talleu a trossos petits. Feu el mateix amb els tomàquets: talleu-los a daus petits. Afegiu-ho tot a la cassola, juntament amb els germinats, i deixeu-ho coure durant 15 minuts.
  4. Passat el temps, aboqueu-hi la quinoa, prèviament passada per l’aigua de l’aixeta una bona estona, i deixeu que es cogui uns 13-15 minuts més.
  5. Quan sigui cuita i s’hagi obert la quinoa, ja ho teniu llest. Serviu-ho en bols individuals i decoreu-ho amb el sèsam, el coco torrat i el cibulet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto