Troba la teva recepta

Preparació

  1. En primer lloc, poseu una cassola al foc, amb dues cullerades d’oli d’oliva verge extra, a foc baix.
  2. A banda, peleu i piqueu bé la ceba i els alls, i ho poseu a la cassola. Remeneu-ho i deixeu que la ceba comenci a ser transparent. En aquest punt, afegiu-hi la sal i les espècies. Doneu-li unes voltes, i hi afegiu el caldo.
  3. Mentre s’escalfa, netegeu l’api, traient els filaments que l’envolten, i el talleu a trossos petits. Feu el mateix amb els tomàquets: talleu-los a daus petits. Afegiu-ho tot a la cassola, juntament amb els germinats, i deixeu-ho coure durant 15 minuts.
  4. Passat el temps, aboqueu-hi la quinoa, prèviament passada per l’aigua de l’aixeta una bona estona, i deixeu que es cogui uns 13-15 minuts més.
  5. Quan sigui cuita i s’hagi obert la quinoa, ja ho teniu llest. Serviu-ho en bols individuals i decoreu-ho amb el sèsam, el coco torrat i el cibulet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto