Troba la teva recepta

Preparació

  1. En primer lloc, poseu una cassola al foc, amb dues cullerades d’oli d’oliva verge extra, a foc baix.
  2. A banda, peleu i piqueu bé la ceba i els alls, i ho poseu a la cassola. Remeneu-ho i deixeu que la ceba comenci a ser transparent. En aquest punt, afegiu-hi la sal i les espècies. Doneu-li unes voltes, i hi afegiu el caldo.
  3. Mentre s’escalfa, netegeu l’api, traient els filaments que l’envolten, i el talleu a trossos petits. Feu el mateix amb els tomàquets: talleu-los a daus petits. Afegiu-ho tot a la cassola, juntament amb els germinats, i deixeu-ho coure durant 15 minuts.
  4. Passat el temps, aboqueu-hi la quinoa, prèviament passada per l’aigua de l’aixeta una bona estona, i deixeu que es cogui uns 13-15 minuts més.
  5. Quan sigui cuita i s’hagi obert la quinoa, ja ho teniu llest. Serviu-ho en bols individuals i decoreu-ho amb el sèsam, el coco torrat i el cibulet.

Més receptes amb Verdures i hortalisses

Smoothie green vital Ràpida i senzilla

Smoothie green vital

Per Adriana Ortemberg

10 minuts

Smoothie sunrise Ràpida i senzilla

Smoothie sunrise

Per Adriana Ortemberg

15 minuts

Smoothie tònic antioxidant Ràpida i senzilla

Smoothie tònic antioxidant

Per Adriana Ortemberg

10 minuts

Gaspatxo de pastanaga Ràpida i senzilla

Gaspatxo de pastanaga

Per Chez Silvia i Caldo Aneto

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto