Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent, refredeu-los en aigua freda i glaçons, peleu-los i poseu-los en un recipient alt i estret. Reserveu un tomàquet i talleu-lo a daus.
  2. Renteu els maduixots en aigua. Traieu-ne el peduncle i afegiu-los al recipient. Tireu-hi també l’aigua, l’oli, el vinagre, un polsim de sal i tritureu-ho amb un batedor elèctric fins que aconseguiu una sopa ben emulsionada. Passeu-ho per un colador xinès, rectifiqueu-ho de sal i refredeu-ho 30 min a la nevera.
  3. Agafeu les tres herbes aromàtiques i talleu-les ben fines amb el ganivet.
  4. Feu unes quenelles o bolets de recuit de drap ajudant-vos de dues culleres i, delicadament, passeu-les per les herbes aromàtiques perquè us quedin ben arrebossades.
  5. Munteu el plat. En un plat soper ample poseu una bola de recuit amb herbes i una amb les llavors. Al voltant, uns daus de tomàquet i un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Un polsim de sal grossa en escates i serviu la sopa al voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto