Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el suc de la llimona amb el comí, la paprika, l’all, sal i pebre negre; afegiu-hi el marisc i impregneu-lo bé. Reserveu-lo 1 h a la nevera, ben tapat.
  2. Piqueu les cebes.
  3. Salteu el marisc amb dues cullerades d’oli d’oliva calent i retireu-lo.
  4. A la mateixa cassola i a foc mitjà-alt, sofregiu les cebes picades. Afegiu-hi el xili, tallat a rodanxes, els pebrots, a tires, i els tomàquets, picats. Coeu-ho 5 min, remenant-ho amb una cullera de fusta.
  5. Afegiu-hi el marisc i el gingebre picat, abaixeu el foc a la meitat i coeu-ho 1 min.
  6. Tireu-hi la llet de coco, tapeu l’olla i coeu-ho a foc lent 10 min, remenant-ho de tant en tant. Afegiu-hi les fulles de menta i deixeu-ho coure 1 min més.
  7. Serviu la sopa amb el marisc per damunt i unes fulles de menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: