Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el suc de la llimona amb el comí, la paprika, l’all, sal i pebre negre; afegiu-hi el marisc i impregneu-lo bé. Reserveu-lo 1 h a la nevera, ben tapat.
  2. Piqueu les cebes.
  3. Salteu el marisc amb dues cullerades d’oli d’oliva calent i retireu-lo.
  4. A la mateixa cassola i a foc mitjà-alt, sofregiu les cebes picades. Afegiu-hi el xili, tallat a rodanxes, els pebrots, a tires, i els tomàquets, picats. Coeu-ho 5 min, remenant-ho amb una cullera de fusta.
  5. Afegiu-hi el marisc i el gingebre picat, abaixeu el foc a la meitat i coeu-ho 1 min.
  6. Tireu-hi la llet de coco, tapeu l’olla i coeu-ho a foc lent 10 min, remenant-ho de tant en tant. Afegiu-hi les fulles de menta i deixeu-ho coure 1 min més.
  7. Serviu la sopa amb el marisc per damunt i unes fulles de menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto