Preparació
- Barregeu el suc de la llimona amb el comí, la paprika, l’all, sal i pebre negre; afegiu-hi el marisc i impregneu-lo bé. Reserveu-lo 1 h a la nevera, ben tapat.
- Piqueu les cebes.
- Salteu el marisc amb dues cullerades d’oli d’oliva calent i retireu-lo.
- A la mateixa cassola i a foc mitjà-alt, sofregiu les cebes picades. Afegiu-hi el xili, tallat a rodanxes, els pebrots, a tires, i els tomàquets, picats. Coeu-ho 5 min, remenant-ho amb una cullera de fusta.
- Afegiu-hi el marisc i el gingebre picat, abaixeu el foc a la meitat i coeu-ho 1 min.
- Tireu-hi la llet de coco, tapeu l’olla i coeu-ho a foc lent 10 min, remenant-ho de tant en tant. Afegiu-hi les fulles de menta i deixeu-ho coure 1 min més.
- Serviu la sopa amb el marisc per damunt i unes fulles de menta.