Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ratlleu les pastanagues 5 s a velocitat 5.
  2. Afegiu-hi la llimona, el sucre, l'aigua i els gels, i programeu 3 min, velocitat 10. Si no ha quedat ben triturat, repetiu l'operació.
  3. Introduïu el cistell al vas per colar i aboqueu el suc en una gerra amb gel.

 Nota:

Si està ben triturat no caldrà que poseu la cistella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: