Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’allioli: en un bol alt, barregeu l’all, el rovell, les avellanes i la sal i aneu-ho emulsionat amb el túrmix, afegint-hi l’oli a poc a poc, fins a obtenir una textura cremosa. Reserveu-ho.
  2. Per a la picada: fregiu per separat tots els ingredients, menys el safrà, escorreu-ho i piqueu-ho tot junt, amb el safrà.
  3. Per al fumet de peix: amb l’oli sobrant de la picada, sofregiu les verdures a la cocota . Afegiu-hi l’espina i la pell del rap, ofegueu-ho, poseu-hi una cullerada de pebre vermell, remeneu-ho i flamegeuho amb el brandi.
  4. Cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho bullir uns 25 min. Coleu-ho.
  5. Per a les boletes de patata i carbassa: peleu i bulliu les patates i la carbassa. Un cop cuites, aixafeu-les i, amb la pasta resultant, feu-ne boletes.

MUNTATGE

  1. Torreu les tires de pa al forn i a sobre poseu-hi l’allioli amb les avellanes.
  2. Talleu la cua de rap en medallons i enfarineu-los.
  3. A la cocota, escalfeu el fumet barrejat amb la picada, afegiu-hi les boletes de patata i de carbassa amb el rap, els musclos i els escamarlans, feu-ho coure uns minuts i rectifiqueu-ho de sal.
  4. Serviu-ho amb les tires de pa d’allioli d’avellanes a cada plat.

CONSELL
Podem fer el suquet a la barbacoa o al foc de llenya i donar-li un toc fumat. Xup-xup! Si ho feu amb una olla de ferro colat, aquest permet una distribució uniforme de la calor i conserva totes
les aromes, els sabors i els nutrients dels aliments.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto