Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’allioli: en un bol alt, barregeu l’all, el rovell, les avellanes i la sal i aneu-ho emulsionat amb el túrmix, afegint-hi l’oli a poc a poc, fins a obtenir una textura cremosa. Reserveu-ho.
  2. Per a la picada: fregiu per separat tots els ingredients, menys el safrà, escorreu-ho i piqueu-ho tot junt, amb el safrà.
  3. Per al fumet de peix: amb l’oli sobrant de la picada, sofregiu les verdures a la cocota . Afegiu-hi l’espina i la pell del rap, ofegueu-ho, poseu-hi una cullerada de pebre vermell, remeneu-ho i flamegeuho amb el brandi.
  4. Cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho bullir uns 25 min. Coleu-ho.
  5. Per a les boletes de patata i carbassa: peleu i bulliu les patates i la carbassa. Un cop cuites, aixafeu-les i, amb la pasta resultant, feu-ne boletes.

MUNTATGE

  1. Torreu les tires de pa al forn i a sobre poseu-hi l’allioli amb les avellanes.
  2. Talleu la cua de rap en medallons i enfarineu-los.
  3. A la cocota, escalfeu el fumet barrejat amb la picada, afegiu-hi les boletes de patata i de carbassa amb el rap, els musclos i els escamarlans, feu-ho coure uns minuts i rectifiqueu-ho de sal.
  4. Serviu-ho amb les tires de pa d’allioli d’avellanes a cada plat.

CONSELL
Podem fer el suquet a la barbacoa o al foc de llenya i donar-li un toc fumat. Xup-xup! Si ho feu amb una olla de ferro colat, aquest permet una distribució uniforme de la calor i conserva totes
les aromes, els sabors i els nutrients dels aliments.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: