Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l’allioli: en un bol alt, barregeu l’all, el rovell, les avellanes i la sal i aneu-ho emulsionat amb el túrmix, afegint-hi l’oli a poc a poc, fins a obtenir una textura cremosa. Reserveu-ho.
  2. Per a la picada: fregiu per separat tots els ingredients, menys el safrà, escorreu-ho i piqueu-ho tot junt, amb el safrà.
  3. Per al fumet de peix: amb l’oli sobrant de la picada, sofregiu les verdures a la cocota . Afegiu-hi l’espina i la pell del rap, ofegueu-ho, poseu-hi una cullerada de pebre vermell, remeneu-ho i flamegeuho amb el brandi.
  4. Cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho bullir uns 25 min. Coleu-ho.
  5. Per a les boletes de patata i carbassa: peleu i bulliu les patates i la carbassa. Un cop cuites, aixafeu-les i, amb la pasta resultant, feu-ne boletes.

MUNTATGE

  1. Torreu les tires de pa al forn i a sobre poseu-hi l’allioli amb les avellanes.
  2. Talleu la cua de rap en medallons i enfarineu-los.
  3. A la cocota, escalfeu el fumet barrejat amb la picada, afegiu-hi les boletes de patata i de carbassa amb el rap, els musclos i els escamarlans, feu-ho coure uns minuts i rectifiqueu-ho de sal.
  4. Serviu-ho amb les tires de pa d’allioli d’avellanes a cada plat.

CONSELL
Podem fer el suquet a la barbacoa o al foc de llenya i donar-li un toc fumat. Xup-xup! Si ho feu amb una olla de ferro colat, aquest permet una distribució uniforme de la calor i conserva totes
les aromes, els sabors i els nutrients dels aliments.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

04 oct - 17 nov

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto