Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un cassó al bany maria o al forn, escalfeu els confits d’ànec fins que pugueu esmicolar-los sense dificultat.
  2. Quan tingueu la carn de l’ànec neta de pell i ossos, i encara tèbia, emboliqueula amb paper de cuina transparent, formeu-ne un corró, com si fos sushi, i reserveu-ho a la nevera fins que el
  3. confit es torni a refredar.
  4. Conservant la forma del corró, retireu el paper de cuina.
  5. En un cassó amb aigua bullent, feu coure les quatre fulles de col 30 s, fins que s’estovin i es puguin manipular amb facilitat.
  6. Enrotlleu el confit amb les fulles i reserveu-ho.
  7. En una paella amb una nou de mantega, salteu els grans de raïm 2 min, afegiu-hi el vi dolç i deixeu que arrenqui el bull. Afegiu-hi el brou de vedella i deixeu que el líquid es redueixi a la meitat.
  8. Afegiu-hi la salsa de soja i serviu-ho acompanyat dels rotlles d’ànec.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

28 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

28 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

28-29 mai

7a edició de Free From Functional Food & Health Ingredients

Torna la Free From Functional Food & Health Ingredients, l'esdeveniment líder en alimentació ecològica,...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto