Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un cassó al bany maria o al forn, escalfeu els confits d’ànec fins que pugueu esmicolar-los sense dificultat.
  2. Quan tingueu la carn de l’ànec neta de pell i ossos, i encara tèbia, emboliqueula amb paper de cuina transparent, formeu-ne un corró, com si fos sushi, i reserveu-ho a la nevera fins que el
  3. confit es torni a refredar.
  4. Conservant la forma del corró, retireu el paper de cuina.
  5. En un cassó amb aigua bullent, feu coure les quatre fulles de col 30 s, fins que s’estovin i es puguin manipular amb facilitat.
  6. Enrotlleu el confit amb les fulles i reserveu-ho.
  7. En una paella amb una nou de mantega, salteu els grans de raïm 2 min, afegiu-hi el vi dolç i deixeu que arrenqui el bull. Afegiu-hi el brou de vedella i deixeu que el líquid es redueixi a la meitat.
  8. Afegiu-hi la salsa de soja i serviu-ho acompanyat dels rotlles d’ànec.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Taller d'aperitius creatius

Els aperitius són en realitat una taula de capricis que ens captiven els sentits. Si voleu que les taules...

11 des

Taller 'Fonaments de la cuina: cereals integrals (eco i v)'

En aquest taller a càrrec de Maria Alcolado parlarem de l'àmplia varietat de cereals integrals que tenim...

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto