Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó al bany maria o al forn, escalfeu els confits d’ànec fins que pugueu esmicolar-los sense dificultat.
  2. Quan tingueu la carn de l’ànec neta de pell i ossos, i encara tèbia, emboliqueula amb paper de cuina transparent, formeu-ne un corró, com si fos sushi, i reserveu-ho a la nevera fins que el confit es torni a refredar.
  3. Conservant la forma del corró, retireu el paper de cuina.
  4. En un cassó amb aigua bullent, feu coure les quatre fulles de col 30 s, fins que s’estovin i es puguin manipular amb facilitat.
  5. Enrotlleu el confit amb les fulles i reserveu-ho.
  6. En una paella amb una nou de mantega, salteu els grans de raïm 2 min, afegiu-hi el vi dolç i deixeu que arrenqui el bull. Afegiu-hi el brou de vedella i deixeu que el líquid es redueixi a la meitat.
  7. Afegiu-hi la salsa de soja i serviu-ho acompanyat dels rotlles d’ànec.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: