Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó al bany maria o al forn, escalfeu els confits d’ànec fins que pugueu esmicolar-los sense dificultat.
  2. Quan tingueu la carn de l’ànec neta de pell i ossos, i encara tèbia, emboliqueula amb paper de cuina transparent, formeu-ne un corró, com si fos sushi, i reserveu-ho a la nevera fins que el confit es torni a refredar.
  3. Conservant la forma del corró, retireu el paper de cuina.
  4. En un cassó amb aigua bullent, feu coure les quatre fulles de col 30 s, fins que s’estovin i es puguin manipular amb facilitat.
  5. Enrotlleu el confit amb les fulles i reserveu-ho.
  6. En una paella amb una nou de mantega, salteu els grans de raïm 2 min, afegiu-hi el vi dolç i deixeu que arrenqui el bull. Afegiu-hi el brou de vedella i deixeu que el líquid es redueixi a la meitat.
  7. Afegiu-hi la salsa de soja i serviu-ho acompanyat dels rotlles d’ànec.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto