Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un cassó al bany maria o al forn, escalfeu els confits d’ànec fins que pugueu esmicolar-los sense dificultat.
  2. Quan tingueu la carn de l’ànec neta de pell i ossos, i encara tèbia, emboliqueula amb paper de cuina transparent, formeu-ne un corró, com si fos sushi, i reserveu-ho a la nevera fins que el
  3. confit es torni a refredar.
  4. Conservant la forma del corró, retireu el paper de cuina.
  5. En un cassó amb aigua bullent, feu coure les quatre fulles de col 30 s, fins que s’estovin i es puguin manipular amb facilitat.
  6. Enrotlleu el confit amb les fulles i reserveu-ho.
  7. En una paella amb una nou de mantega, salteu els grans de raïm 2 min, afegiu-hi el vi dolç i deixeu que arrenqui el bull. Afegiu-hi el brou de vedella i deixeu que el líquid es redueixi a la meitat.
  8. Afegiu-hi la salsa de soja i serviu-ho acompanyat dels rotlles d’ànec.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto