Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els musclos.
  2. Poseu-los en una olla amb el vi blanc i la llimona tallada per la meitat i espremuda. Deixeu que s’obrin.
  3. Traieu-los del foc i aboqueu-los en una plàtera perquè es refredin. Aneu-los separant de la closca i traieu-ne els filaments.
  4. Coleu el suc de la cocció.
  5. Poseu un cassó al foc amb 400 ml d’aigua i 100 ml del suc de la cocció dels musclos. Quan arrenqui el bull, tireu-hi el búrgul i deixeu-lo coure 7 min a foc suau. Escorreu-lo i deixeu-lo refredar.
  6. Talleu la ceba i els pebrots a daus molt petits. Traieu les llavors dels tomàquets i talleu-los com la ceba i els pebrots.
  7. Poseu un cassó al foc amb un raig d’oli i poseu-hi els alls picolats. Deixeu-los coure 30 s. Tot seguit, afegiu-hi la resta de verdures tallades, el pebre vermell, els musclos, el vinagre i l’oli. Deixeu-los coure 30 s. Afegiu-hi la resta de verdures tallades, el pebre vermell, els musclos, el vinagre i l'oli. Deixeu-ho coure molt lentament 20 min. Apagueu el foc i deixeu-ho reposar.
  8. Piqueu el julivert i les fulles de menta molt fines. Mescleu-les amb el búrgul. Amaniu-ho amb el suc de l’escabetx dels musclos.
  9. Presenteu el plat posant un motlle circular amb el búrgul. Al voltant, l’amanida de vegetals, i al damunt, els musclos escabetxats amb les verduretes. Acabeu-ho amanint-ho amb un rajolí del mateix escabetx.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: