Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu una cassola fonda amb oli o llard, el tall rodó salat, un polsim de pebre negre i una mica de nou moscada. Podeu demanar a la carnisseria que us facin el tall farcit i que us el lliguin.
  2. Poseu els alls, les cebes, les herbes i la pastanaga a dins de la cassola. Rostiu el tall primer a sobre del foc. Quan comenci a agafar color, tireu-hi un raig de conyac o vi ranci. Quan l’alcohol s’hagi reduït, cobriu el tall amb aigua o brou de carn i poseu-ho al forn a 200 ºC durant uns 40 min.
  3. Doneu la volta al tall a mitja cocció. Controleu que sigui cuit. Traieu-lo de la cassola. Un cop el suc estigui fred, tritureu-lo, coleu-lo i aboqueu-lo sobre el tall –que tallareu quan estigui fred–. Podeu acompanyar-ho amb un puré de patates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto