Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu el carbassó, escapceu-lo pels dos extrems i feu-lo primer a tires i després a daus. Coeu-los al vapor 3 min i refredeu-los immediatament, per tallar la cocció.
  2. Espremeu la llimona verda (o la llima, si ho preferiu) i coleu-la.
  3. Talleu els alvocats per la meitat i al llarg. Separeu la polpa i talleu-la a daus. Regueu-la amb la resta de suc de llimona verda, per evitar que s’enfosqueixi.
  4. En un bol, barregeu delicadament la poma, el carbassó i l’alvocat. Salpebreu-ho.

Per a la vinagreta de curri:

  1. Poseu el vinagre i l’oli en un bol. Incorporeu-hi el curri i un toc de sal, i bateu-ho enèrgicament per emulsionar-ho.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: