Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al tàrtar: piqueu els llagostins, els pinyons, la poma verda i la botifarra negra. 
  2. Barregeu-ho tot amb la mostassa, oli d’oliva, la sal i el pebre, i reserveu-ho. Barregeu el recuit de drap de l’Empordà amb els festucs picats i el porradell picat, i reserveu-ho.
  3. Per a la vinagreta de mostassa: barregeu bé tots els ingredients. 
  4. Muntatge: poseu el tàrtar en un motlle per donar-li forma i a sobre poseu-hi el recuit en una quenelle. Decoreu el plat amb unes línies de vinagreta de mostassa i acabeu-lo amb la torrada de pa ben primeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto