Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Agafeu les molles de vieira i talleu-les ben finament amb el ganivet. Poseu la carn en un bol. Vigileu que les vieires siguin ben fresques, han de ser excel·lents!
  2. Peleu la poma i talleu-la a dauets molt i molt fins. Afegiu-la a la vieira.
  3. Amaniu-ho amb unes gotes de suc de llima acabada d'esprémer, un petit raig d'oli, la sal i un pensament de pebre acabat de moldre. Barregeu-ho bé i rectifiqueu-ho, si cal.
  4. Col·loqueu el tàrtar en un plat, utilitzant un motlle perquè quedi ben vistós. Al costat, poseu-hi els ous de truita i acabeu-ho amb la decoració d'unes làmines ben fines d'ametlles tendres i un xic de porradell picat finament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Curs de tast de vins a la Vinateria Rosaluna

Al llarg del curs, els alumnes tenen l'oportunitat de realitzar tastos i reconeixement de vins (alguns d'ells a...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto