Troba la teva recepta

Preparació

  1. Barregeu el suc de tomàquet amb el vodka, el suc de llimona, el tabasco i la salsa Perrins, poseu-ho al foc i afegiu-hi l’agar-agar, barregeu-ho bé i deixeu que bulli 1 min. Passeu-ho pel túrmix.
  2. Reserveu-ne una petita part i col·loqueu la resta en un motlle, folrat amb film, de manera que quedi amb 1 cm de gruix. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  3. Amb una xeringa, aneu agafant el Bloody Mary reservat i deixeu-ne caure gotetes dins d’un recipient amb aigua freda, coleu-ho i reserveu-ho amb una mica d’oli d’oliva.
  4. Afegiu wasabi al gust als 200 ml d’aigua, escalfeu-ho i diluïu-ho amb la gelatina, prèviament hidratada. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Desemmotlleu el Bloody Mary i talleu-lo en quatre rectangles; escalfeulos uns segons al forn, a 160 ºC.
  6. Talleu la tonyina en quatre daus, salpebreu-los i marqueu-los en una paella, 1 min per cada costat, procurant que el centre quedi cru. Talleu-los a làmines i poseu-los sobre el Bloody Mary. Amb un cullera de boles petita, feu boletes de gelatina de wasabi i poseu-les amb les gotes de Bloody Mary. Serviu-ho amb fulletes d’api.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto