Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les carxofes i traieu-ne el cor. Talleu els cors a octaus i reserveu-los.
  2. En una paella amb oli d’oliva, poseu la ceba tallada a làmines. Afegiu-hi les altres verdures, tallades a trossos no gaire grossos. Tireu-hi un polsim de sal i una mica d’orenga o pebre negre.
  3. Deixeu-ho coure a foc mitjà. Quan sigui cuit, prepareu un motlle antiadherent de silicona i col·loqueu-hi les anxoves al fons, com si fossin les busques d’un rellotge.
  4. A sobre, distribuïu-hi les verdures i anivelleu-ho amb una forquilla. Cobriu-ho amb una làmina de pasta fullada, punxada prèviament, perquè no pugi. Poseu-ho 12-15 min al forn, a 200 ºC.
  5. Traieu-ho del forn i, quan sigui fred, gireu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: