Troba la teva recepta

Preparació

  1. Comenceu per la pasta brisa (també la podeu comprar feta). Barregeu la mantega amb la farina, fins que canviï de color i la mantega hagi desaparegut totalment. És millor treballar la mantega freda, tallada a dauets, perquè si està a temperatura ambient queda motl greixós.
  2. Afegiu-hi el sucre, la sal i el llevat. Barregeu-ho bé. Afegiu-hi l'ou. Pasteu-ho fins aconseguir una massa homogènia.
  3. Emboliqueu-la amb plàstic film i refredeu-la a la nevera, durant ben bé 1 hora.
  4. Mentrestant, en una paella, a foc mitjà, salteu la carbassa fins que perdi la cruor, uns 10 minuts. Afegiu-hi una mica de sal i la farigola. Aboqueu-hi el vi blanc i, a foc lent, espereu que la carbassa l'absorbeixi.
  5. En una paella feu un caramel amb els 50 g de sucre.
  6. Quan sigui daurat, poseu-lo en la base del motlle, que pot ser metàl·lic, pírex o silicona. Col·loqueu la carbassa ben premuda sobre el motlle, procurant que no quedin forats. Tot seguit, poseu-hi la botifarra negra i el formatge brie.
  7. Estireu la massa brisa, talleu-la de la mida del motlle i poseu-la tapant el formatge brie.
  8. Coeu-ho al forn durant 20 minuts a 180 ºC o fins que vegeu que la massa és torrada.
  9. Just acabat de sortir del forn, desemmotlleu-ho i serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

14 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

15 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

09 nov - 15 des

IV Caminada Solidària i Mosst solidàri

El diumenge 15 de desembre, a les 10.30 h, tindrà lloc la quarta caminada solidària per col·laborar...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto