Troba la teva recepta

Preparació

  1. Comenceu per la pasta brisa (també la podeu comprar feta). Barregeu la mantega amb la farina, fins que canviï de color i la mantega hagi desaparegut totalment. És millor treballar la mantega freda, tallada a dauets, perquè si està a temperatura ambient queda motl greixós.
  2. Afegiu-hi el sucre, la sal i el llevat. Barregeu-ho bé. Afegiu-hi l'ou. Pasteu-ho fins aconseguir una massa homogènia.
  3. Emboliqueu-la amb plàstic film i refredeu-la a la nevera, durant ben bé 1 hora.
  4. Mentrestant, en una paella, a foc mitjà, salteu la carbassa fins que perdi la cruor, uns 10 minuts. Afegiu-hi una mica de sal i la farigola. Aboqueu-hi el vi blanc i, a foc lent, espereu que la carbassa l'absorbeixi.
  5. En una paella feu un caramel amb els 50 g de sucre.
  6. Quan sigui daurat, poseu-lo en la base del motlle, que pot ser metàl·lic, pírex o silicona. Col·loqueu la carbassa ben premuda sobre el motlle, procurant que no quedin forats. Tot seguit, poseu-hi la botifarra negra i el formatge brie.
  7. Estireu la massa brisa, talleu-la de la mida del motlle i poseu-la tapant el formatge brie.
  8. Coeu-ho al forn durant 20 minuts a 180 ºC o fins que vegeu que la massa és torrada.
  9. Just acabat de sortir del forn, desemmotlleu-ho i serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01-28 feb

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto