Preparació
- Comenceu per la pasta brisa (també la podeu comprar feta). Barregeu la mantega amb la farina, fins que canviï de color i la mantega hagi desaparegut totalment. És millor treballar la mantega freda, tallada a dauets, perquè si està a temperatura ambient queda motl greixós.
- Afegiu-hi el sucre, la sal i el llevat. Barregeu-ho bé. Afegiu-hi l'ou. Pasteu-ho fins aconseguir una massa homogènia.
- Emboliqueu-la amb plàstic film i refredeu-la a la nevera, durant ben bé 1 hora.
- Mentrestant, en una paella, a foc mitjà, salteu la carbassa fins que perdi la cruor, uns 10 minuts. Afegiu-hi una mica de sal i la farigola. Aboqueu-hi el vi blanc i, a foc lent, espereu que la carbassa l'absorbeixi.
- En una paella feu un caramel amb els 50 g de sucre.
- Quan sigui daurat, poseu-lo en la base del motlle, que pot ser metàl·lic, pírex o silicona. Col·loqueu la carbassa ben premuda sobre el motlle, procurant que no quedin forats. Tot seguit, poseu-hi la botifarra negra i el formatge brie.
- Estireu la massa brisa, talleu-la de la mida del motlle i poseu-la tapant el formatge brie.
- Coeu-ho al forn durant 20 minuts a 180 ºC o fins que vegeu que la massa és torrada.
- Just acabat de sortir del forn, desemmotlleu-ho i serviu-ho immediatament.