Troba la teva recepta

Preparació

  1. Comenceu per la pasta brisa (també la podeu comprar feta). Barregeu la mantega amb la farina, fins que canviï de color i la mantega hagi desaparegut totalment. És millor treballar la mantega freda, tallada a dauets, perquè si està a temperatura ambient queda motl greixós.
  2. Afegiu-hi el sucre, la sal i el llevat. Barregeu-ho bé. Afegiu-hi l'ou. Pasteu-ho fins aconseguir una massa homogènia.
  3. Emboliqueu-la amb plàstic film i refredeu-la a la nevera, durant ben bé 1 hora.
  4. Mentrestant, en una paella, a foc mitjà, salteu la carbassa fins que perdi la cruor, uns 10 minuts. Afegiu-hi una mica de sal i la farigola. Aboqueu-hi el vi blanc i, a foc lent, espereu que la carbassa l'absorbeixi.
  5. En una paella feu un caramel amb els 50 g de sucre.
  6. Quan sigui daurat, poseu-lo en la base del motlle, que pot ser metàl·lic, pírex o silicona. Col·loqueu la carbassa ben premuda sobre el motlle, procurant que no quedin forats. Tot seguit, poseu-hi la botifarra negra i el formatge brie.
  7. Estireu la massa brisa, talleu-la de la mida del motlle i poseu-la tapant el formatge brie.
  8. Coeu-ho al forn durant 20 minuts a 180 ºC o fins que vegeu que la massa és torrada.
  9. Just acabat de sortir del forn, desemmotlleu-ho i serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto