Troba la teva recepta

Preparació

  1. Comenceu per la pasta brisa (també la podeu comprar feta). Barregeu la mantega amb la farina, fins que canviï de color i la mantega hagi desaparegut totalment. És millor treballar la mantega freda, tallada a dauets, perquè si està a temperatura ambient queda motl greixós.
  2. Afegiu-hi el sucre, la sal i el llevat. Barregeu-ho bé. Afegiu-hi l'ou. Pasteu-ho fins aconseguir una massa homogènia.
  3. Emboliqueu-la amb plàstic film i refredeu-la a la nevera, durant ben bé 1 hora.
  4. Mentrestant, en una paella, a foc mitjà, salteu la carbassa fins que perdi la cruor, uns 10 minuts. Afegiu-hi una mica de sal i la farigola. Aboqueu-hi el vi blanc i, a foc lent, espereu que la carbassa l'absorbeixi.
  5. En una paella feu un caramel amb els 50 g de sucre.
  6. Quan sigui daurat, poseu-lo en la base del motlle, que pot ser metàl·lic, pírex o silicona. Col·loqueu la carbassa ben premuda sobre el motlle, procurant que no quedin forats. Tot seguit, poseu-hi la botifarra negra i el formatge brie.
  7. Estireu la massa brisa, talleu-la de la mida del motlle i poseu-la tapant el formatge brie.
  8. Coeu-ho al forn durant 20 minuts a 180 ºC o fins que vegeu que la massa és torrada.
  9. Just acabat de sortir del forn, desemmotlleu-ho i serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto