Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els tomàquets, talleu-los per la meitat i traieu-ne les llavors. Salpebreu-los.
  2. Poseu els tomàquets de cap per amunt en una safata de deshidratador, sobre una làmina de Teflex, 1 h. Si no teniu deshidratador, poseu els tomàquets de cap per avall en una safata i deixeu que s’escorri tota l’aigua.
  3. Per al pesto: piqueu els pinyons amb la sal en un morter o en una picadora.
  4. Piqueu l’alfàbrega, el julivert i l’all.
  5. Poseu-ho tot en un bol, barregeu-ho amb suavitat, afegiu-hi l’oli i torneu-ho a barrejar.
  6. Ompliu els tomàquets amb el pesto.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: