Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. La nit abans, macereu 100 ml d’oli d’oliva amb els bitxos, els grans d’all aixafats i la pela de llimona. 
  2. Elimineu la pell del bacallà i piqueu-lo finament, amb un ganivet. 
  3. Barregeu-lo amb cibulet picat, pebre negre acabat de moldre i una mica de l’oli macerat. 
  4. Talleu la tapa dels tomàquets i, amb l’ajuda d’un aparell de fer boles petit, buideu-los. 
  5. Reserveu-ne la polpa per a una altra elaboració. 
  6. Saleu lleugerament l’interior dels tomàquets, tenint en compte que el bacallà ja és bastant salat. Poseu-hi una gota d’oli d’oliva i ompliu-los amb el bacallà. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: