Troba la teva recepta

Preparació

  1. La nit abans, macereu 100 ml d’oli d’oliva amb els bitxos, els grans d’all aixafats i la pela de llimona. 
  2. Elimineu la pell del bacallà i piqueu-lo finament, amb un ganivet. 
  3. Barregeu-lo amb cibulet picat, pebre negre acabat de moldre i una mica de l’oli macerat. 
  4. Talleu la tapa dels tomàquets i, amb l’ajuda d’un aparell de fer boles petit, buideu-los. 
  5. Reserveu-ne la polpa per a una altra elaboració. 
  6. Saleu lleugerament l’interior dels tomàquets, tenint en compte que el bacallà ja és bastant salat. Poseu-hi una gota d’oli d’oliva i ompliu-los amb el bacallà. Serviu-ho immediatament.

Més receptes amb Verdures i hortalisses

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto