Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Feu coure la bleda-rave en aigua amb sucre, sal i vinagre de vi 15 min. Amb l’ajuda d’un túrmix, emulsioneu la nata i el iogurt.
  2. Confiteu 2 grans d’all i una arrel de gingebre en 250 ml d’oli suau (arbequines). Coleu-ho i afegiu-hi la soja. 
  3. Esmicoleu la molla de pa dur. Foneu una mica de mantega en una cassola al foc, afegiu-hi el sucre morè de canya i el pa, i remeneu-ho fins que estiguin cruixents. 
  4. Talleu la tonyina en làmines molt fines i marideu-les amb oli i la salsa de soja. 
  5. Muntatge: Talleu la bleda-rave del mateix gruix que la tonyina. Al mig del plat, disposeu una llàgrima de iogurt, i a sobre intercaleu-hi la tonyina i la bleda-rave. Per sobre, poseu-hi el sucre cruixent. Acabeu-ho amb unes fulles de ruca i sal Maldon.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto