Preparació
- Escalfeu el forn a 180 ºC uns minuts.
- Renteu els pebrots i les albergínies i assequeu-los bé. Feu uns talls a les albergínies perquè es coguin millor.
- Col·loqueu les verdures en una safata per a forn, regueu-les amb un raig d'oli i poseu-les al forn a 180 ºC.
- Passats uns 20 min, traieu la safata i gireu de costat les verdures. Deixeu-les 20 min més. Depenent de la mida de les verdures, poden trigar 10 min més a estar fetes.
- Passats els 40 min, apagueu el forn i deixeu reposar la safata a dins uns minuts perquè es pelin millor les verdures.
- Talleu a llesques el pa rústic i torreu-les al forn encara calent.
- Vigilant de no cremar-vos, peleu les albergínies i els pebrots i talleu-los a tires.
- En un plat, poseu les llesques de pa untades amb oli i, a sobre, poseu-hi el pebrot i l'albergínia escalivada. Salpebreu-ho i regueu-ho amb un raig de vinagre de poma ecològic amb mel de lavanda Alemany.
- Talleu i esmicoleu el formatge feta i afegiu-lo a sobre de la torrada amb l'escalivada. Poseu-hi un raig d'oli i ja està a punt per gaudir-ne.